Hangulat

Inspiráció az egyszerűbb élethez

Szerencsére a tavasz visszatért, a nap besüt az ablakon, újra van (lenne) energiám, kedvem nagyobb dolgokba is belefogni. Engem most legfőképpen Lenke inspirál az egyszerű életre, aki hétvégén elég határozott nemet mondott a túl sok ingerre: nem volt hajlandó szopizni. Szerencsére ez már megoldódott, de még igényli, hogy sokat legyünk kettesben, vagy Zolival hármasban, és hogy legyek mellette vagy vegyem fel. Úgyhogy a mi életünk most igazán lassú és egyszerű, csak a rend marad továbbra is álom. De a lényeg valóban az élet, nem a rendrakás. A héten mindkét témában válogattam képeket minimalista inspiráció gyanánt.

Ez a kép azért fogott meg nagyon, mert az jutott eszembe róla: ahol van valódi szépség, természet, oda más már nem is kell.

Minimalista gyerekszoba, ááá! Mondjuk nálunk nincs gyerekszoba, meg körben rácsos ágy sem, mert Lenke ágya a miénk mellé van tolva, együtt alszunk. De jó látni, hogy nem csak villogó, zenélő, színes cuccokkal telepakolt gyerekszobák léteznek.

Thank God. 🙂

A post shared by No Sidebar (@nosidebar) on

“Nagyon fényűzően rendezhetünk be egy otthont, ha a bútorokat kivesszük ahelyett, hogy betennénk.”

Egyszerű örömök séta közben.

Egy kis Konmaris hajtogatás. 🙂 Milyen jó is az, amikor mindennek megvan a helye, ahova éppen passzol!

Nem tudok betelni a spárgával! Szerencsére még tart a szezon. Milyen érdekes, hogy rengeteg zöldség-gyümölcs önmagában is szép.

Nem is tudom, miért fog meg ez a kép… Talán mert szinte érzem, hogy a tűző szicíliai nap szívta ki így a falakat, és hogy a kék ajtó valójában a kék tengerre néz? És elképzelem, hogy valaha fonott karosszékben üldögélt ezen a tornácon egy idős házaspár a tengert bámulva. És ez is olyasmi, amin kívül nem kell több.

Nem kell több. Vagy ezt már írtam…?

Akkor ehhez a képhez inkább no comment. 🙂

Hogy tetszenek a képek? Mi jut róluk eszetekbe?

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.