Cucc

Rendezett Otthon és Lélek online tanfolyam

Január 15-én indul a Rendezett Otthon és Lélek online tanfolyam családi változata. Ebben a 12 hetes kurzusban a mindenki számára hasznos otthon- és életszervezési tanácsok mellett a kisgyermekes családok problémáival is foglalkozunk. Én Egyszerűbb gyermekkor tanácsadóként a gyerekek fizikai környezetének és időbeosztásának egyszerűsítésében, a ritmus kialakításában és az őket elérő információk megszűrésében segítek. Az alábbiakból megtudhatod, miért hasznos ez a tanfolyam.

A január sokaknál az újévi fogadalmak időszaka. Ilyenkor megtelnek az edzőtermek, jógaórák, és szinte azt is látom lelki szemeimmel, hogy kevesebb csoki fogy az üzletekben. 🙂 Újévkor az ember sokszor számot vet az előző évével és ha nem is tesz fogadalmakat, de elhatároz bizonyos dolgokat, amelyekre mostantól szeretne jobban figyelni, vagy amire hangsúlyt szeretne fektetni az elkövetkező időszakban. Bár sokan azt gondolják, január első napja semmiben sem különbözik az év többi napjától, szerintem ilyenkor van valami a levegőben egyszerűen attól, hogy nagyon sok embert foglalkoztat egyszerre valami új elkezdése, a problémák megoldása. Ezt a hangulatot érdemes kihasználni, hogy lendületet adjon a saját célunkhoz is.

Sokunknál régóta húzódó kérdés, probléma a rendetlenség. Hogy nem érezzük jól magunkat az otthonunkban, nem esik jól körülnézni. Hogy semminek nincs helye. Hogy sosem találjuk, amit éppen keresünk. Hogy ha betoppan egy váratlan vendég, ahelyett, hogy felhőtlenül örülhetnénk neki, szabadkozunk, hogy rumli van. Hogy takarítás előtt legalább annyi idő rendet csinálni, mint porszívózni, felmosni. Hogy hiába csinálsz rendet, a gyerekek tíz perc alatt szinte ugyanolyan állapotba hozzák a lakást, mint előtte.

Ha ismered ezt az érzést, és idén szeretnél változtatni rajta, az a jó hírem van a számodra, hogy január 15-én indul a Kívül Belül Boldogsággal közös online kurzusunk, amelynek címe Rendezett Otthon és Lélek. A Kívül Belül Boldogsággal már egy ideje együtt dolgozom, és mindig nagyon profi hozzáállást tapasztaltam a részükről. Lényegre törőek, hatékonyak, ugyanakkor nyitottak és megértőek az egyéni szempontok felé. Ezért is döntöttem úgy, hogy velük tartok ebben a 12 hetes kurzusban is.

A Rendezett Otthon és Lélek tanfolyam 8 hetes verziójában segítséget kapunk a lakásunk különböző helyiségeinek rendbetételéhez, a tervezéshez, a rend fenntartásához, és az életünk egyszerűsítéséhez is, például az asszertív kommunikáció által. A 12 hetes családi verzióban a plusz négy hétben kifejezetten kisgyermekes családok problémáira adunk megoldást (és itt jövök én is a képbe ;)). Hogyan rendszerezzünk gyerek mellett, milyen szempontok mentén válogassuk át a játékokat, hogyan egyszerűsítsük a hétköznapokat, mi legyen a kinőtt holmikkal – ezekre mind választ adunk. Emellett egy zárt facebook csoportban oszthatják meg tapasztalataikat a résztvevők, és a kurzus három oktatójától (Cserta Szandrától, Csontos Timitől és tőlem) itt is folyamatos segítséget kaptok, valamint a kapcsolódó élő videók is itt lesznek megtartva.

A Rendezett Otthon és Lélek 12 hetes online kurzuson segítünk, hogy olyan otthont teremts tárgyi és lelki síkon is magadnak és családodnak egyaránt, amik segítenek a céljaid elérésében. Segítünk megtartani azokat a tárgyakat, amik nem húznak vissza a múltba, amik pozitívan hatnak a hangulatodra, hogy egy stresszmentes otthonban élj. Segítünk, hogy olyan életet élhess, amit mindig is szerettél volna azáltal, hogy belül, a lelkedben is kicsit nagyobb rendet teremtünk. Mert a külső és a belső rend együtt jár.

Segítünk, hogy

* könnyebben tudj otthonszervezési- és életcélokat is kitűzni,
* kialakítsd álmaid otthonát,
* ne legyenek felesleges tárgyak az otthonodban,
* öröm legyen hazaérni,
* kevesebbet veszekedjetek, mert rendetlenség van,
* a takarítás ne a rendrakással kezdődjön,
* átlagosan 40%-al kevesebbet takaríts,
* kevesebb impulzusvásárló túrára menj,
* spórolj,
* több időd legyen,
* a rendtartás szokássá váljon,
* könnyen rendet tarthass család mellett is,
* az otthonodon után a kapcsolataidat is elkezdd rendbe tenni,
* szeretetteljesen éld meg a teljes folyamatot.

A kurzus során minden héten kapsz egy motiváló videót, tananyagot, cikkeket, élő Facebook bejelentkezéseket, és egy összetartó közösséget, ahol mindenki közösen halad egy boldogabb és rendszerezettebb otthon felé.

A kurzus a rendezett otthonról és lélekről szól:

Otthon – ha szeretnéd, hogy kevesebb tárgyad legyen az otthonodban, hogy ne teljenek el percek, míg megtalálod a kulcsodat, vagy éppen a megfelelő nadrágodat, de egy kis segítség kell, hogy hogyan indulj el, akkor ez a kurzus neked való.

Lélek – ha vannak terhes kapcsolatok az életedben, vagy ha tartasz attól, hogy a családod hogy fogadja majd a rendrakást, illetve ha szeretnél fejleszteni a szokásteremtéseden és a kitartásodon, akkor ez a kurzus neked való.

A kurzus témái:
Tervezés
Ruhák
Konyha
Közös Terek
Fürdőszoba és rutinok
Gyerekkel együtt lakni
Rendszerezés gyermekünkkel
Gyerekszoba rendszerezés (+Elmúlás – mi lesz a kinőtt ruhákkal és játékokkal?)
Időbeosztás: ritmus és felnőtt világ kiszűrése
Kapcsolatok
Asszertív kommunikáció
Folytatás

+ Élő Facebook bejelentkezések
+ Kérdések – válaszok
+ zárt közösség

Az első 20 jelentkező kedvezményes áron csatlakozhat a tanfolyamhoz. Még vannak szabad helyek, úgyhogy ha érdekel ez a téma, szeretettel várunk! Én már nagyon készülök erre a kurzusra! 🙂

Szeretnék jelentkezni a tanfolyamra!

Rendezett Otthon és Lélek online tanfolyam” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Szeretném megkérdezni, hogy a “tananyag” írott vagy video formában kerül-e hozzánk, illetve a tanfolyam árát, fizetési módját is szetetném tudni. Előre köszi!

    1. Kedves Ildikó! Ha átkattintasz a linkre legalul, akkor még részletesebb információt kapsz a tanfolyamról. Lesz egy videó, egy írásos tananyag és egy élő videó minden héten, illetve a facebook csoportban bármikor kérdezhetsz tőlünk vagy a társaidtól. A tanfolyam normál ára 21 990 Ft, de az első 20 vásárló 18 990 Ft-ért vásárolhatja meg. Most, amikor ezt írom, még három hely van a kedvezményes árral. Ezután is lehet majd jelentkezni, a férőhelyek száma korlátlan, de akkor már a teljes árat kell fizetni. Ha vannak még kérdéseid, akkor nyugodtan írj facebookon vagy más felületen is nekünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.