Barion Pixel

Dackorszak – egyszerűbben workshop

Gyerekeink fejlődésének természetes része, amikor elkezdik próbálgatni a határokat – ez a dackorszak időszaka. Mégis, amikor szülőként először találkozunk ezzel a jelenséggel, nagyon meglepő, megrázó is lehet a számunkra. Elgondolkodunk, vajon ez (a gyermekünk a földön fetrengve üvölt az édességes polc előtt a boltban) tényleg normális-e. Vajon tényleg csak „hiszti” vagy esetleg más van mögötte? Vajon hogyan segíthetnénk gyermekünknek megtapasztalni a határokat, amelyre most szüksége van, úgy, hogy közben mi is megőrizzük ép eszünket és a legtöbb esetben a türelmünket is?

 
Ezen a workshopon erre a kérdésre kapunk választ a pszichológia és az Egyszerűbb gyermekkor módszerének segítségével. Kövesdi Eszter pszichológus-coach a jelenség hátterével ismertet meg és kipróbált ötleteket ad arra, hogyan kezeljük a kiborulásokat. Faragó Ági Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó pedig abban segít, hogy hogyan teremtsünk olyan közeget gyermekünknek, amelyben kevesebb felesleges stressz éri, így előzve meg a nehéz helyzeteket.
 
A workshopot különösen ajánljuk a szuperérzékeny gyerekek szüleinek, mivel Eszter az első coach és pszichológus Magyarországon, aki elvégezte Elaine Aron szuperérzékenyekre vonatkozó képzését, az Egyszerűbb gyermekkor módszere a felesleges terhelő ingerek kiiktatása által pedig nagyon nagy segítség lehet a szuperérzékeny gyerekek (és szüleik!) számára. Eszter és Ági is nevel szuperérzékeny gyermeket.
 
Ugyanakkor ha gyermeked nem szuperérzékeny, vagy nem vagy benne biztos, akkor is szeretettel várunk ezen a workshopon, mivel olyan tanácsokat, ötleteket fogsz itt hallani, amelyek minden személyiségtípus számára hasznosak lehetnek.
 
A workshop időtartama 3 óra lesz egy szünettel, ára 5000 Ft/fő. Kérünk, hogy ez alkalommal ne gyerekekkel együtt érkezz, hogy hatékonyan tudjunk együtt dolgozni.
 
A helyszín befogadóképessége miatt maximum 8 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, amely a workshop díjának befizetésével válik érvényessé.
 
Szeretettel várunk Titeket!

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!