Rólam

10155281_839480249399516_4315862151087453583_nA nevem Faragó Ági. 32 éves vagyok, 2016-ban született kislányom, Lenke. A szülés előtt hét évig dolgoztam nagyvállalati banki kapcsolattartóként, majd három évig Jinjutsu gyógyítóként (ez egy japán energetikai gyógymód). Egyszer csak rájöttem, hogy szeretem az egyszerűséget. Annak ellenére, hogy hajlamos vagyok a dolgokat túlgondolni, túlbonyolítani, magamat sok cuccal körülbástyázni, hogy attól majd ilyennek vagy olyannak látsszak, az életem bizonyos területein már megmutatkozott az egyszerűség szeretete, a többi területre pedig szeretném behozni.

Egy éve kezdtem sokat olvasni a minimalizmus és a selejtezés témájában, de amióta Lenke megszületett, az egyszerűség még fontosabbá vált a számomra: egyrészt, mert szeretném, ha ő már ebbe nőne bele, és másrészt, mert kevesebb az idő mindenre. Így ez a blog egyrészt dokumentálja majd az én törekvésemet az egyszerűbb élet felé, másrészt szeretném itt megosztani azokat az ötleteket, írásokat, amik nekem segítenek ezen az úton.

Itt szeretném leszögezni, hogy a blog a magánvéleményemet tartalmazza, nem akarok általános igazságokat kinyilatkoztatni, csak azt, ami nekem bevált vagy engem érdekel. Nem akarom másokra erőszakolni a véleményemet, nem ítélem el a másképp gondolkodókat, de bízom benne, hogy a hozzám hasonló beállítottságúaknak segíthetnek majd valamiben ezek az írások.

 

Mentés

Mentés

Mentés