Barion Pixel

Bemutatkozás és blogindító

Bemutatkozás és blogindító

Bemutatkozás és blogindító 150 150 szimplán.

10155281_839480249399516_4315862151087453583_n32 éves vagyok, egy kéthónapos kislány anyukája (hű, azt hiszem, ezt még sosem írtam így le). A szülés előtt hét évig dolgoztam nagyvállalati banki kapcsolattartóként, majd három évig Jinjutsu gyógyítóként (ez egy japán energetikai gyógymód). Ma rájöttem, hogy szeretem az egyszerűséget. Annak ellenére, hogy hajlamos vagyok a dolgokat túlgondolni, túlbonyolítani, magamat sok cuccal körülbástyázni, hogy attól majd ilyennek vagy olyannak látsszak, az életem bizonyos területein már megmutatkozott az egyszerűség szeretete, a többi területre pedig szeretném behozni.

Egy éve kezdtem sokat olvasni a minimalizmus és a selejtezés témájában, de amióta Lenke megszületett, az egyszerűség még fontosabbá vált a számomra: egyrészt, mert szeretném, ha ő már ebbe nőne bele, és másrészt, mert kevesebb az idő mindenre. Így ez a blog egyrészt dokumentálja majd az én törekvésemet az egyszerűbb élet felé, másrészt szeretném itt megosztani azokat az ötleteket, írásokat, amik nekem segítenek ezen az úton.

Itt szeretném leszögezni, hogy a blog a magánvéleményemet tartalmazza, nem akarok általános igazságokat kinyilatkoztatni, csak azt, ami nekem bevált vagy engem érdekel. Nem akarom másokra erőszakolni a véleményemet, nem ítélem el a másképp gondolkodókat, de bízom benne, hogy a hozzám hasonló beállítottságúaknak segíthetnek majd valamiben ezek az írások.

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!