Barion Pixel

Inspiráció az egyszerű élethez

Inspiráció az egyszerű élethez

Inspiráció az egyszerű élethez szimplán.

Rájöttem, hogy az inspiráló fotók nagyon sokat segíthetnek abban, hogy tovább haladjunk minimalista utunkon, úgyhogy innentől kezdve minden héten megosztok pár képet, amik engem valamiért megfogtak.

https://www.instagram.com/p/BSok0m_gXvi/

Azt hiszem, a vízparton üldögélésnél kevés megnyugtatóbb dolog van… Én ezt a nyugalmat szeretném érezni az otthonomban is, felesleges ingerektől mentesen, hogy arra koncentrálhassak, ami igazán fontos nekem.

https://www.instagram.com/p/BSq3kQCgyco/

Aktuális. 🙂

https://www.instagram.com/p/BSsM9fZDwt3/

Milyen jó, amikor annyira átlátható és rendezett a ruhatárad, hogy a szoba díszeként is szolgálhat! Bár az én ruháim ennél sokkal-sokkal színesebbek, én már azzal is megelégszem, ha a szekrényben jól mutatnak, nem kell, hogy még hozzáadjanak a szoba színkavalkádjához. 🙂 Ezen a képen az is tetszik, hogy a cipők puha műszőrmén vannak. Látszik, hogy tényleg megbecsüli őket a tulajdonosuk.

https://www.instagram.com/p/BSqfHEThush/

Itt a tavasz, kertészkedjünk, akár kicsiben is! 🙂

https://www.instagram.com/p/BSpdmn4Ao0g/

A léggömb nekem a szabadságot, könnyedséget szimbolizálja, és valahol a kalandot is: nem tudhatja, hová fogja éppen fújni a szél. Ez történik, ha a tárgyaid, teendőid, gondolataid súlya nem húz le.

https://www.instagram.com/p/BSrJ79xBleG/

Szintén szabadság, kaland. Merre visz a hajód? Végtelen számú lehetőség áll előttünk.

https://www.instagram.com/p/BSo_2g0jwQa/

Ó, ha ilyen tágas előszobánk lenne, és ilyen rend lenne benne! Mindenesetre követendő célnak nem rossz, és az elrendezése is ötletes.

https://www.instagram.com/p/BSoETQZBCTP/

Puha kuckó, napfény és növények, mi más kell még egy nappaliba?

https://www.instagram.com/p/BSnRV-XBCUE/

„Vásárolj kevesebbet, válassz jól, tarts ki mellette.” (Szabad fordításban, különösen az utolsó sor… Van rá jobb ötletetek?) Abszolút egyet tudok vele érteni. Ha már vásárlunk, vegyünk tartós darabokat, olyat, amit sokáig szeretni fogunk és nem érzünk rá igényt, hogy minél hamarabb helyettesítsük valami mással.

Tetszenek a képek? Nektek mi jut róla eszetekbe?

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!