Barion Pixel

Inspiráció az egyszerűbb élethez

Inspiráció az egyszerűbb élethez

Inspiráció az egyszerűbb élethez szimplán.

Szerencsére a tavasz visszatért, a nap besüt az ablakon, újra van (lenne) energiám, kedvem nagyobb dolgokba is belefogni. Engem most legfőképpen Lenke inspirál az egyszerű életre, aki hétvégén elég határozott nemet mondott a túl sok ingerre: nem volt hajlandó szopizni. Szerencsére ez már megoldódott, de még igényli, hogy sokat legyünk kettesben, vagy Zolival hármasban, és hogy legyek mellette vagy vegyem fel. Úgyhogy a mi életünk most igazán lassú és egyszerű, csak a rend marad továbbra is álom. De a lényeg valóban az élet, nem a rendrakás. A héten mindkét témában válogattam képeket minimalista inspiráció gyanánt.

https://www.instagram.com/p/BTUSeD_DSSw/

Ez a kép azért fogott meg nagyon, mert az jutott eszembe róla: ahol van valódi szépség, természet, oda más már nem is kell.

https://www.instagram.com/p/BTVMms2jFyE/

Minimalista gyerekszoba, ááá! Mondjuk nálunk nincs gyerekszoba, meg körben rácsos ágy sem, mert Lenke ágya a miénk mellé van tolva, együtt alszunk. De jó látni, hogy nem csak villogó, zenélő, színes cuccokkal telepakolt gyerekszobák léteznek.

https://www.instagram.com/p/BTMf14PhqCF/

„Nagyon fényűzően rendezhetünk be egy otthont, ha a bútorokat kivesszük ahelyett, hogy betennénk.”

https://www.instagram.com/p/BTOMTALjD8Y/

Egyszerű örömök séta közben.

https://www.instagram.com/p/BTMDjfvAf9K/

Egy kis Konmaris hajtogatás. 🙂 Milyen jó is az, amikor mindennek megvan a helye, ahova éppen passzol!

https://www.instagram.com/p/BS1OyssjQw5/

Nem tudok betelni a spárgával! Szerencsére még tart a szezon. Milyen érdekes, hogy rengeteg zöldség-gyümölcs önmagában is szép.

https://www.instagram.com/p/BTKJz-UgHha/

Nem is tudom, miért fog meg ez a kép… Talán mert szinte érzem, hogy a tűző szicíliai nap szívta ki így a falakat, és hogy a kék ajtó valójában a kék tengerre néz? És elképzelem, hogy valaha fonott karosszékben üldögélt ezen a tornácon egy idős házaspár a tengert bámulva. És ez is olyasmi, amin kívül nem kell több.

https://www.instagram.com/p/BTSB2jvFmqd/

Nem kell több. Vagy ezt már írtam…?

https://www.instagram.com/p/BTTh13uBZGD/

Akkor ehhez a képhez inkább no comment. 🙂

Hogy tetszenek a képek? Mi jut róluk eszetekbe?

Mentés

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!