Barion Pixel

Inspiráció az egyszerűbb​ élethez

Inspiráció az egyszerűbb​ élethez

Inspiráció az egyszerűbb​ élethez szimplán.

Ezen a héten is válogattam kilenc fotót, amik emlékeztetnek rá, hogy mi a fontos az életben és segítenek folytatni a minimalista utat. 🙂 Remélem, Titeket is inspirálnak!

https://www.instagram.com/p/BTn-gtHB9PH/

Egy saját, mai fotóval kezdem. Már tegnap is gondoltam rá, de ma még biztosabb lettem benne: tavasz van! Bármennyire is morgunk az eső meg a változékony időjárás miatt, igazából ilyen a tavasz, nem? Csak már kezdtük elfelejteni… Emlékszem, gyerekkoromban még orgonát vittünk a ballagásokra, aztán mire gimis lettem, már nem lehetett: május elejére már elvirágzott… De most virágzik. 🙂 Úgyhogy nekem tetszik ez az idő, és az, hogy minden olyan gyönyörű zöld. Elég egyet sétálni, hogy az ember feltöltődjön ezzel a megnyugtató színnel.

https://www.instagram.com/p/BTlXU7GDJ3k/

Hollandia, a hely, ahol még létezik a tavasz. Három éve neveztem el így, amikor utoljára ott jártam. Szívem egyik csücske ez a hely. 🙂 Valahogy nagyon könnyed hangulatba kerül ott az ember, mintha senkinek nem lenne semmi gondja. És nem, nem csak a coffeshopok látogatása után. 😉

https://www.instagram.com/p/BTmUJ8qjpJA/

És igen, ennyi. 24 vadi új óra! A lehetőségek tárháza. 🙂

https://www.instagram.com/p/BTkNbOtjdsd/

Ó, ez egy másik szívcsücsök, az ablakfülkében elhelyezett pad. A legjobb hely egy kis kucorgásra, olvasásra, beszélgetésre.

https://www.instagram.com/p/BTmd0HKj5ew/

Kevés dolog tölt fel jobban, mint egy séta, főleg, ha jó beszélgetés is társul hozzá és esetleg egy folyópart. És ehhez nem kell semmi, legfeljebb a beszélgetőpartner. 🙂

https://www.instagram.com/p/BToIl_mA1sk/

„A béke, mint a legtöbb gyönyörű dolog, kicsiben kezdődik.” Például az otthonunkban. De még inkább bennünk.

https://www.instagram.com/p/BTmzq6TgDex/

Ágy, erkélyajtó, fény. Ennyi kell egy szobába, nem?

https://www.instagram.com/p/BS9CQPQgJnk/

És igen, továbbra is… Ha esik az eső, még nincs vége a világnak. Rájöttem, hogy a babakocsi egészen vízhatlan, hát még az esőkabátom. És olyan hangulatos ebben az időben sétálni!

https://www.instagram.com/p/BThsZF6gaSY/

Nem tudom, mennyire minimalista, de nagyon megfogott ez a kép. Most éppen arról olvasok, milyen fontos a gyerekeknek meghagyni a szabad fantázia világát, és hogy a kevesebb, egyszerűbb játékok hogyan támogatják ezt. Ez a fantáziavilág jut eszembe erről a képről.

Tetszenek a képek? Nektek mi jut róluk eszetekbe?

Mentés

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!