Barion Pixel

Heti hála

Heti hála

Heti hála szimplán.

Ezen a héten is összegyűjtöttem néhány dolgot, amiért hálás lehetek. Némelyik különleges öröm az életben, némelyik olyasmi, amit sokan és sokszor adottnak tekintünk, és el is felejtjük, hogy akár hálásak is lehetünk értük. Ezekre a legjobb érzés rácsodálkozni, ilyenkor jövök rá, milyen szerencsés is vagyok valójában.

Hálás vagyok…

…a hosszú hétvégéért, amit Zolival és Lenkével tölthettem nyugalomban.

…azért, hogy a hétvégén jutott időnk a nappali átrendezésére és végre a tárolással kapcsolatban is lett ihletem. Majdnem teljesen kivitelezni is sikerült, míg Zoli elvitte sétálni Lenkét és ez nagyon-nagyon jó érzés.

Kép forrása: https://www.flickr.com/photos/thomaslife/2870574165/

…hogy láthatom Lenkét kúszni, olyan kis ügyes! Még ha ez új kihívásokat hoz is, hiszen mostantól nagyon meg kell nézni, mit teszünk le a földre.

…hogy annyira beindult a csoport, amit a facebookon indítottam Egyszerűbb gyermekkor témában. Nem hittem volna, de pár nap alatt több, mint háromszázan lettünk. Hasonló gondolkodású anyukák cserélhetnek itt tapasztalatot a gyerekszoba selejtezéséről és más egyszerűsítésekről, és teszik is lelkesen. Nagyon jó érzés ennek a részese lenni.

Kép forrása: https://www.flickr.com/photos/barnimages/32694324921/

…hogy a heti menütervem bekerült a Szatyor hírlevelébe.

…hogy ma kaptam egy nagyon kedves hozzászólást egy számomra ismeretlen olvasómtól. Ez is nagyon jó érzés, hogy van, aki számára hasznosak az írásaim.

…hogy tegnap volt időm tanulmányozni egy hírlevél-küldő rendszert, úgyhogy lehet, hogy hamarosan heti hírlevelet is tudok majd küldeni a bloghoz kapcsolódóan.

…hogy van segítségem és legrosszabb esetben (részben) Anyukám vagy Zoli által elkészül a másnapi ebéd is.

…hogy hatékonyabb lettem időbeosztás szempontjából és egyre kevesebb házimunka marad Zolira.

…hogy annyira szép zöld minden.

Kép forrása: https://www.flickr.com/photos/diff_sky/3668242361/

…hogy van kit köszöntenem Anyák Napján.

Ti miért lehettek hálásak ezen a héten?

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!