Barion Pixel

Inspiráció az egyszerűbb élethez

Inspiráció az egyszerűbb élethez

Inspiráció az egyszerűbb élethez 150 150 szimplán.

Tegnap megfogott az egyik kedvenc blogom, a Zen Habits írójának gondolata: ha van egy célod, olvass minden nap azzal kapcsolatban valamit, hogy inspiráljon a megvalósítására. Rájöttem, hogy én is rengetegszer nem magáért az információért, hanem lelkesítés gyanánt olvasok. (Ti hogy vagytok ezzel?) Így most még jobban örülök, hogy elindítottam ezt a sorozatot, amelyben minden héten kilenc fotót osztok meg, hogy inspiráljanak minimalista utunkon. Talán ezért is történt, hogy az e heti képek az egyszerű örömök témáját járják körbe.

https://www.instagram.com/p/BT40Qicjg4c/

A múlt héten is megosztottam egy ablakfülke képét, de az olvasósarok volt, ez pedig ebédlő. Ha egyszer lesz saját házunk, nagyon szeretnék egy ilyet. Szerintem egy lakásban a legfontosabb a tér és a fény, ha ez a kettő megvan, és azért nem lepukkant a hely, én már jól érzem magam. 🙂

https://www.instagram.com/p/BT5vfU9jap5/

A pihenés a természetben olyan egyszerű öröm, amit könnyen megadhatunk önmagunknak, és amiből már fél óra is hihetetlenül fel tud tölteni.

https://www.instagram.com/p/BT3xT62hH3r/

Fagyiiii! Persze, tudom, fogyókúra meg egészséges táplálkozás meg minden, de azért néha megjutalmazhatjuk magunkat egy ilyennel, nem? 🙂

https://www.instagram.com/p/BT3vUYlFmmz/

Pihenés a természetben 2.0. A víz látványa is nagyon nyugtató, érdemes időnként beiktatni egy vízparti sétát.

https://www.instagram.com/p/BTztymph-41/

Ilyen vacsit bármikor összedobhatunk magunknak pár perc alatt, mégis különlegessé teheti az estét.

https://www.instagram.com/p/BT0pw0GFOQi/

Kirándulás!! Most már tényleg jön a jó idő, és ilyen erdők nálunk is vannak. Amint lehet a szabadban pelenkázni, mi is nekiindulunk Lenkével.

https://www.instagram.com/p/BTfitU1AvYH/

Pihenés a természetben 3.0. Nincs hozzáfűznivalóm. 🙂

https://www.instagram.com/p/BTiH6b0Bs3Y/

„Amikor van elég maradék holnap ebédre.” 🙂 (Videó.)

https://www.instagram.com/p/BTbS0MyBaIA/

Itt az eperszezon! Tiszta élvezet, és még bűntudatot sem okoz. Bár nálam a fagyi sem. 🙂

https://www.instagram.com/p/BTJLPowgi2h/

„A szív békéjétől sosem választ el minket több, mint egy hálatelt gondolat.”

Azt hiszem, én az egyszerű örömök rajongója vagyok. Próbálom minden napban megtalálni az örömteli pillanatokat, vagy ha nagyon nem találom őket, akkor csinálni néhányat. Ezekből a képekből is látszik, hogy a boldogsághoz nem kell sok. Titeket mire inspirálnak?

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!