Barion Pixel

Heti hála

Heti hála

Heti hála szimplán.

Továbbra is szeretném megosztani itt a blogon, hogy a héten mi minden történt vagy történik, amiért hálás lehetek. A múlt héten írtam egy bejegyzést arról is, hogy mi az, amiért minden nap hálát adhatok, aminek a jelenléte folyamatos az életemben. De ezeken felül is mindig van olyan, amiért az ember hálás lehet. Nálam ezen a héten az alábbiak.

Hálás vagyok…

…Lenkéért, hogy épségben van, hogy felfedezi a világot és hogy napról napra ügyesebb. Tudom, hogy érte minden nap hálát adhatok, de még azon felül is… Annyira róla szól most az életem, hogy ez mindig meghatározó élmény.

…hogy Lenke még mindig egész jól alszik nélkülem. Két kézzel gépelni a bejegyzéseket igazi élmény! 🙂

…hogy ritkán vagyunk betegek. Valahogy folyton arról hallok, hogy mások betegek, mi meg két-három betegséggel megúsztuk ősztől tavaszig.

…Zoliért is, nagyon. Ő is mindennapi hála-téma, de most különösen hálás vagyok érte is. 🙂

…hogy hétvégén elutazunk, és hogy úgy tűnik, szép idő lesz. (Sőt, valójában már el is utaztunk, mert ezt a bejegyzést előre írtam meg. 😛 Jut eszembe: ezért is hálás vagyok, hogy jutott rá idő. :)) Nagyon jó kikapcsolódás lesz, és talán Lenke is megismerkedik a medencével. Meg a Balaton látványával. 🙂 Annyira jó érzés, amikor az ember meglátja azt a nagy-nagy vizet. 🙂

Kép forrása: https://www.flickr.com/photos/kelt/7175980148/

…hogy nincs autóm, garázsom, házam. Ez most így furcsán hangzik, de a keddi nagy viharban erre is gondoltam: mennyi gondot jelent ez azoknak, akiknek tulajdona van. A jégeső kárt tehet az autóban, a víz befolyhat a motorházba, a garázsba, pincébe. Ez a jó az albérletben: ha itt mondjuk visszajönne a szennyvíz (már találkoztam ilyennel sajnos), a takarítás nyilván a mi gondunk lenne, de a javítások nem.

…hogy már több a blog követői között az, akit nem ismerek, mint akit igen. Nagyon örülök az ismerősöknek is, de azért jó érzés, hogy vannak olyanok is, akik biztosan nem a barátságunkra való tekintettel olvasnak. 🙂

…a Zen Habits blog írójának, hogy engedélyt adott a bejegyzései szabad fordítására és közzétételére. Így ezen a blogon is megjelenhet néhány, a héten már le is fordítottam egy bejegyzést. És rájöttem, hogy szeretek fordítani. 🙂

Ti miért vagytok hálásak ezen a héten?

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!