Barion Pixel

Egyszerűbb gyerekszoba workshop

Egyszerűbb gyerekszoba workshop

Egyszerűbb gyerekszoba workshop szimplán.

Amikor gyermekeink életének egyszerűsítésén gondolkodunk, általában az első, ami beugrik, a minket elborító játék-tömeg. Játékokat vásárolunk mi is a gyermekeinknek, mert fejlesztő, tetszik, vagy ők kérik tőlünk, és vásárol a család, barátok is, néha pedig valami máshoz kapunk ajándékba valamit, ami „jó lesz a gyereknek”. Ráadásul rengeteg hétköznapi tárgy is játékká lényegül át ideig-óráig (hetekig-hónapokig?) és az egésznek az a vége, hogy úgy érezzük, soha nem tudunk rendet rakni a játékok között. Emellett talán azt is megérezzük, hogy nem gyermekeink javát szolgálja ez a játék-áradat, de talán meg sem tudjuk pontosan fogalmazni, hogy miért gondoljuk így. Inkább csak halvány sejtelem ez sokszor.

Mivel sok szülő találja égető kérdésnek a játékok és a gyerekeket körülvevő egyéb tárgyak selejtezését, akik talán nem jutnak el a szülőcsoportjaimra, kidolgoztam egy workshopot, amelyben csak a fizikai környezet témájával foglalkozunk részletesen. Lesz szó tudományos háttérről (miért jó a kevés játék?), gyakorlati megfontolásokról (mit tartsak meg?) és arról, hogyan kommunikáljuk mindezt a gyermekeink felé.

Ha úgy érzed, ez a téma a Te családodat is érinti, jelentkezz a workshopra az alábbi linken:

Egyszerűbb gyerekszoba workshop

Szeretettel várlak!

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!