Barion Pixel

Coaching

A mai szülőkkel szemben rengeteg az elvárás. Ma már sok kutatás eredményét ismerjük, tudjuk, mit kell megadnunk a gyermekünknek azon túl, hogy fizikailag gondoskodunk róla. Tudjuk, mit kellene tennünk: szerető közeget, biztonságos családi hátteret, testközelséget, elfogadást, ugyanakkor kereteket biztosítani neki, önállóságra, kreativitásra nevelni, de kielégíteni az igényeit. Ha sokat olvasunk gyereknevelési témájú könyveket, lassan talán-talán az is összeáll, hogy mindezt hogyan kellene megtennünk. És ekkor jövünk rá, hogy ezt lehetetlen teljesíteni. Illetve legkésőbb akkor, amikor megpróbálunk minden fronton megfelelni, és egyszer csak észrevesszük, hogy nem azok a dolgok jönnek ki a szánkon, amiket a könyvekben olvastunk. Felmegy a pumpa, vagy éppen fáradtak vagyunk és nem figyeltünk… Ekkor jön a bűntudat, hogy nem vagyunk jó szülők, hogy miért beszéltünk így a gyermekünkkel vagy miért tettünk olyat, amit nem szerettünk volna.

Life coachként többek között abban szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak, hogy türelmesebb szülővé váljanak. Ilyenkor a közös munka során megkeressük, mit tudunk azért tenni, hogy gyermekünkkel (illetve családunkkal) valódi kapcsolódást élhessünk meg. Nem meglepő, hogy a valódi kapcsolódás és a türelem akkor lehetséges, ha mi magunk is olyan életet élünk, amellyel alapvetően elégedettek vagyunk. Ehhez lehet, hogy bizonyos elvárásokat el kell engednünk önmagunkkal (vagy másokkal) szemben, bizonyos dolgokat be kell illesztenünk az életünkbe, míg a másokra fordított időnket és energiánkat csökkenteni kell.

A coaching folyamat során közösen dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb megoldást. Itt nem klasszikus értelemben vett tanácsokat kapsz, sokkal inkább kérdéseket, melyek segítenek új perspektívában nézni azokat a helyzeteket, amelyekben elakadtál és szembesítenek azokkal dolgokkal, amelyeken változtatni szeretnél, de eddig nem volt időd vagy energiád foglalkozni velük. Rávilágítanak, hogy mik az életedben a fontos dolgok, és hogyan tehetsz ezekért. Témától függően a coaching folyamat 1-10 alkalmas lehet.


Mikor érdemes coachingra jelentkezned?

Rólam


Visszajelzések


Beszélgetéseink során:

Támogatlak a céljaid elérésében.

Elfogadással fordulok feléd.

Külső szemlélőként nézek a helyzetedre.

Néha talán megleplek.

Nem ítélkezem.


Hogyan jelentkezhetsz?

Ha szeretnél időpontot foglalni, írj nekem! Általában van hétköznap délelőtti, hétköznap délutáni/esti és szombat délelőtti időpontom is. Fontos, hogy olyan időpontot válassz, amikor nyugodtan tudsz a beszélgetésünkre figyelni, nem szaladgálnak be a gyerekek.

Az első időpont előtt egy rövid, kb. 15 perces telefonos beszélgetést folytatunk, amikor tisztázzuk a tanácsadás feltételeit és beszélünk arról is, milyen témával szeretnél foglalkozni. Ez a beszélgetés ingyenes, így mindketten megismerhetjük egymást, megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban szeretnél-e velem dolgozni, van-e felém bizalmad. Ezután kezdődik a valódi közös munka.

Egy alkalom ára 15 000 Ft / 60 perc.

Alapvetően online vagy telefonon, de időponttól függően Budapesten vagy Vácon személyes találkozót is megbeszélhetünk. A helyszínről minden esetben külön egyeztessünk!

Ha kérdés maradt benned, írj nekem! Szeretettel várom a jelentkezésed!

    Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

    Itt is megtalálsz:

    Írj nekem!