Barion Pixel

Egyéni tanácsadás

Szülőként gyakran vagyunk olyan helyzetben, hogy nem tudunk egy csoport időpontjához vagy helyszínéhez alkalmazkodni, esetleg nem tudunk több fix alkalomra elköteleződni. Van, amikor úgy érezzük, csak egy részterület foglalkoztat minket az Egyszerűbb gyermekkor témái közül, de az égető problémának tűnik és szeretnénk rá minél hamarabb megoldást találni.

Erre az esetre ajánlom az egyéni tanácsadást, ahol csak Veled és a kérdéseiddel, egyéni élethelyzeteddel foglalkozom, külön egyeztetett időpontban. Az első alkalommal felmérjük, hogy milyen területeken szeretnél dolgozni, milyen kérdéseid vannak. Ezt követően az Egyszerűbb gyermekkor eszközeivel dolgozunk azon, hogy egy békésebb otthont, családi életet alakítsunk ki. Kapsz “házi feladatot”, küldök olvasnivalót, vagy ha ez nem fér bele az idődbe, az elmélet leglényegesebb pontjait is átadom a beszélgetéseink alatt. Amennyiben a fizikai környezeten dolgozunk, segítek a gyerekszoba optimális elrendezésében. A cél, hogy rövid idő alatt olyan fenntartható változásokat alakítsunk ki családod életében, amely nyugodtabb közeget teremt gyermekeid számára. Ez segít nekik abban, hogy kiegyensúlyozottabbá váljanak, kibontakoztassák egyéniségüket.

Pszichológusi segítséget azonban sajnos nem tudok nyújtani. A nyugodtabb közeg minden gyermeknek javára válik, azonban van olyan helyzet, amikor ez önmagában már kevés. Amennyiben gyermekednek ilyen jellegű segítségére van szüksége, forduljatok pszichológushoz, a gyógyulási folyamatot pedig megtámogathatjuk az Egyszerűbb gyermekkor eszközeivel.

Az egyéni tanácsadás egyelőre csak online (messengeren, zoom-on, telefonon) keresztül érhető el, délelőtti időpontokban. Vác környékén és Budapesten személyes találkozó is lehetséges külön egyeztetés alapján – kérésre segítek rendet tenni a gyerekszobában. Ez általában 2 órás alkalom, amelynek során általában majdnem végleges állapotot tudunk létrehozni a gyerekek játékai között. Ezután a segítségemet kérő anyák már be szokták tudni fejezni a folyamatot egyedül is.

Egy alkalom ára 15 000 Ft / 60 perc.
Szeretettel várom jelentkezésed!
Ha szeretnél időpontot egyeztetni, vagy csak érdeklődnél, írj nekem:

    Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

    Itt is megtalálsz:

    Írj nekem!