Barion Pixel

Letöltések

Itt találod letölthető anyagaimat.

Kétoldalas, nyomtatható havi tervező

Bármennyire is a digitális naptárazás híve vagyok, nekünk hiányzott egy olyan átlátható havi tervező, ami elég nagy ahhoz, hogy könnyen beleírhassuk a programokat. Az egyszerű design is fontos volt. Ezt a naptárat magunknak készítettem, de talán más is szívesen használja. Én A3-as üveg képkeretbe tervezem tenni, és üvegíró filccel írni rá a programokat, így nem lesz tele áthúzásokkal, ha változik valami. Egyszerre két hónapot tervezünk nézni.

Május_2017

Június_2017

Július 2017

Mindennapi hála

Rájöttem, hogy létezik egy alapvető hálaadás, amit akár minden nap elmondhatnék. Azokért a dolgokért, amik minden nap itt vannak velem, vagy eddig végigkísérték az életemet. Szerintem nagyon fontos, hogy ezekért hálát adjunk, és ne tekintsük őket maguktól értetődőnek. Így megpróbáltam megfogalmazni egy olyan hálaadást, ami általánosan érvényes az életemre, és – remélem – a legtöbbünk életére. Használjátok, terjesszétek, olvassátok akár minden nap, nyomtassátok ki és tegyétek ki a falra, gondoljatok rá. És egészítsétek ki szabadon.

mindennapi hála

Napi 15 perc Konmari

2017. júliusában egy arra invitálom az olvasóimat, hogy tartsanak velem egy kihívásban és szánjanak napi 15 percet arra, hogy a Konmari módszer szerint kiválogassák a komono, azaz a vegyes apróságok és az érzelmi értékkel bíró tárgyak kategóriáját. Ehhez a Zen Habits blog tanácsai szerint készítettem néhány lelkesítő, kinyomtatható cetlit, amit ki lehet tenni a hűtőszekrényre, és háttérképek is készülnek a számítógépre, hogy mindig szem előtt legyen a célunk.

Napi 15 perc konmari – nyomtatható

napi 15 perc konmari – nyomtatható – ruhás design

Háttérképek

(linkelnek az eredeti, nagyobb méretű képre – katt rá! Vagy: „hivatkozás mentése más néven…”)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!