Barion Pixel

Szolgáltatások

Miben tudok segíteni Neked?

A legátfogóbb mód az Egyszerűbb gyermekkor témáinak feldolgozására a szülőcsoporton való részvétel. Több alkalommal találkozunk, melyek során minden egyes résztémát alaposan feldolgozunk, a gyakorlatban alkalmazzuk őket a saját életünkre.

Szimplán Anya csoport

Heti rendszerességgel találkozunk az online térben, melynek során az Egyszerűbb gyermekkor minden fő témájában elmélyülünk.

tovább...

Ha úgy érzed, szívesebben beszélgetnél velem egyénileg, erre van lehetőség online és személyesen is. Időpontot a naptáramban foglalhatsz.

Egyszerűbb gyermekkor

Akár speciális élethelyzetekre vonatkozóan, akár az Egyszerűbb gyermekkor egy-egy fő területén adok tanácsot, hogy gyermeked nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyen.

tovább...

Coaching

A gyermek jóllétének egyik legalapvetőbb feltétele, hogy a szülő is jól legyen. A coaching folyamat során közelebb jutunk önmagunkhoz, ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Így ezt sugározzuk gyermekeink felé, és persze türelmesebben viseljük az ő mélypontjaikat is.

tovább...

Szülőként gyakran nehéz megoldani, hogy kimozduljunk otthonról egy szülőcsoport vagy workshop erejéig. Az online tanfolyamokat azért készítettem, hogy azok is megismerkedhessenek az Egyszerűbb gyermekkor lényegével, akiknek nincs idejük egyszerre két-három órát eltölteni házon kívül. Az online anyagokat saját ritmusban, akár apránként is fel lehet dolgozni, bárhonnan elérhetőek maradnak, újra és újra elővehetjük őket a változó élethelyzetekben, és még az utazási időt is megspóroljuk.

Az együttérző szülő

A szülőket egyik legjobban foglalkoztató kérdés az, hogyan lehetnek türelmesebbek gyermekeikkel. A szülőcsoportok anyagának része egy igen hatásos gyakorlat erre vonatkozóan, illetve a lelki láz, a túlterheltség koncepciójával. Mivel nagyon jó visszajelzések jöttek a gyakorlat eredményességéről, ezt a tudásanyagot tettem minél többek által elérhetővé ebben a mini-kurzusban.

tovább...

Lassítás gyerekkel

A ritmus és az időrend eszközei segítenek abban, hogy gyermekünk hétköznapjai nyugodtabban, több szabad játékkal és a családi kapcsolódással teljenek.

tovább...

Beszoktatás - egyszerűbben

A nagy változásokat és a velük együtt járó stresszt nagyon jól át lehet hidalni az Egyszerűbb gyermekkor eszközeinek segítségével. A kevesebb felesleges inger, a kiszámíthatóság, a lehetőség a sok új élmény feldolgozására a szabad játékon keresztül mind segíti gyermekünket, hogy könnyebben vegye ezt a kihívást.

tovább...

Ciklustudatosság anyáknak

Tudatos anyaként sokan keressük a lehetőséget, hogy jobban összhangban éljünk a természettel, és ezt a szemléletmódot át tudjuk adni a gyerekeinknek is. Ennek egyik formája, amikor felismerjük a saját ciklusunk, ciklusaink jelentőségét az életünkben. Nemcsak a női ciklus, hanem az évkör, a holdciklus, a napunk, de még az egyes projektjeink is négy szakaszra bonthatók – mindegyik szakasznak más jellemzői vannak, másra alkalmas. Amikor ezeket elkezdjük tudatosan használni az életünkben, a napjaink harmonikusabbá válnak, és egyre több mindent értünk meg a saját működésmódjainkkal kapcsolatban is.

tovább...

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!