Barion Pixel

150 150 szimplán.

1. Kezdek jobban lenni netmentesség terén, már csak ritkán érzem a sóvárgást, és nagyon pozitív tapasztalataim vannak az életminőségemmel (minőségi életidőmmel) kapcsolatban🙂

2. A nagyobbik lányom nagyon élvezi a csak ketten időket 🙂 és én is. Hisztink még mindig nem volt😱😱😱🙏🙏 (megjegyzés: amióta bevezették a rendszeres kettesben töltött időket, néhány hete) – ellenkezés persze sok, de egész jól megy a türelem a relaxációnak köszönhetően.

3. Látványosak lettek a polcok, amiket rendessé pofoztam, de a gyerekek játékával sajnos nem végeztem. Mondjuk már csak néhányat kell kivenni az elérhető helyekről,de így is nőtt az egyedül eljátszott idő mértéke 🙏 ezt még remélem hétvégén be tudom fejezni teljesen.”

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!