Barion Pixel

önismeret

Testimonial-2

Testimonial-2 150 150 szimplán.

“Szerintem Ági nagyon jó érzékkel segít szülőknek a mindennapokban felmerülő helyzetekben. Úgy gondolom, az élet elég sok területén alkalmazható eszköztárral rendelkezik, úgyhogy mindenféle válaszút előtt, elakadásoknál hasznos lehet egy-két ülés vele.”

Testimonial-1

Testimonial-1 150 150 szimplán.

“Ágival nagyon jó volt beszélgetni, segített átlátni a nehézségeimet, valamint észrevenni a jó dolgokat. Kérdéseivel olyan megoldások felé terelt, amelyek jelentős változásokat hozhatnak nekem. A beszélgetésünk óta további lehetőségek is eszembe jutottak, sokat haladtam előre már egy 40 perces alkalomtól is.”

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!