Barion Pixel

szülőcsoport

Testimonial-06

Testimonial-06 150 150 szimplán.

“Elmélyült, alapos a tudása a témában (nem humbug), stílusa természetes és közvetlen, remek előadó (és választékos és szép a beszéde,  ez ma elég ritka), jó hallgatni, személyisége nyitott, szeretetreméltó.”

Testimonial-05

Testimonial-05 150 150 szimplán.

“Hiteles, elfogadó, lelkes és elérhető.”

Testimonial-04

Testimonial-04 150 150 szimplán.

“Én úgy érzem hogy Ági személye elragadó. Ebben a témában fontosnak tartom hogy egy kíváncsi, felkészült és jókedvű természettel megáldott coach vezesse a szülőcsoportot, aki nyitott az újra, Ági épp rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.  Nagyon közvetlen, hiteles hisz saját magán és családján  is dolgozik miközben anyákat segít a nem könnyű mindennapi feladataik egyszerűsítésében és az…

Testimonial-3

Testimonial-3 150 150 szimplán.

“Segítőkész, figyelmes, nem ítélkezik, alapos tudása és főleg saját tapasztalata is van.”

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!