Barion Pixel

Inspiráció az egyszerűbb élethez

Inspiráció az egyszerűbb élethez

Inspiráció az egyszerűbb élethez szimplán.

Abszolút nyári hangulatom van ezen a héten is, ami nagyon jó érzés, mivel tavaly kimaradt a nyár (Lenke július elején született). Most a nagy meleg és a közelgő utazásunk is fokozza ezt a hangulatot – bár most itthon is lehűlés jön, és ott is kb. 21 fok lesz, ahová megyünk. Olyan lesz ezután a hőség után, mintha öt napig medencében lennék! 🙂 Mindenesetre a heti inspirációhoz is csupa nyári hangulatú képet válogattam, mindegyik vízparton, természetben készült, a szobabelsőkhöz nincs most hangulatom. Élvezzük, hogy itt a nyár, hogy minden és mindenki lelassul egy kicsit, hogy kiszabadulhatunk a természetbe! Ezért érdemes egyszerű életet élni.

https://www.instagram.com/p/BWVf238gLUq/

https://www.instagram.com/p/BWXkvfNjmWP/

https://www.instagram.com/p/BWSTMiFhDBN/

https://www.instagram.com/p/BWH4j8sgD89/

https://www.instagram.com/p/BWLMsAlgdrR/

https://www.instagram.com/p/BWVuzIwhntM/

https://www.instagram.com/p/BWFuACrnA1p/

https://www.instagram.com/p/BVwXCQmHzsd/

https://www.instagram.com/p/BWVAQWThloj/

„Ha szeretsz valakit, a legjobb dolog, amit felajánlhatsz neki, a jelenléted. Hogyan is szerethetnél, ha nem vagy ott? – Thich Nhat Hanh

Faragó Ági vagyok, Egyszerűbb gyermekkor tanácsadó. Azoknak a családoknak segítek, akik szeretnék, ha hétköznapjaik lassabban, nyugodtabban telnének. Akik szeretnék, ha gyermekeik kiegyensúlyozottabbá válnának, mentesülnének a világunkban már szinte általános túlterheltség alól. Akik szeretnék megengedni gyermekeiknek, hogy a saját tempójukban bontakoztassák ki képességeiket. Egy kislány anyukájaként és változatos segítői állásokban dolgozva jutottam el az Egyszerűbb gyermekkorhoz, amiben azóta is újabb és újabb mélységeket fedezek fel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám, keressük meg együtt, hogy a Te családodban hol adhatunk teret az egyszerűsítésnek.

Itt is megtalálsz:

Írj nekem!